5 DE DESEMBRE, DIA INTERNACIONAL DEL  VOLUNTARIAT (5.12.17)

El dia Internacional dels Voluntaris va ser decretat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 17 de desembre de 1985. Des de llavors, els governs, les Nacions Unides i les organitzacions civils s’han unit per reconèixer cada 5 de desembre la tasca que desenvolupen els voluntaris/àries. Independentment si realitzen accions de voluntariat  social, cultural o esportiu.

Des d’ACUDAM, volem agrair de forma pública la tasca que realitzen les persones voluntàries. En algunes ocasions en l’àmbit social, hi ha entitats que  depenen d’aquesta acció per poder desenvolupar parcialment o totalment els seus projectes. Prenent així protagonisme el voluntariat com a eina de transformació social.

A l’ACUDAM tenim la sort de comptar amb diferents voluntaris que ajuden en el dia a dia de la nostra entitat. Aquest curs hem tingut el suport de 17 voluntaris/àries que han participat oferint suport en diferents programes i projectes de l’Associació, ja sigui en contacte directe amb les persones ateses a l’entitat o en tasques no directes amb els usuaris com poden ser  funcions administratives, de logística…

A continuació, us deixem  la valoració d’alguns dells sobre la tasca que han realitzat o realitzen a la nostra Associació.

GRÀCIES! 

Vols ser voluntàri/a de l’ACUDAM?