12.05.22 REUNIÓ – CANVIS MOLT IMPORTANTS EN LA LEGISLACIÓ QUE REGULA LA PÀTRIA POTESTAT, LES TUTELES I CURATELES

Benvolgudes famílies,

Informar-vos que la legislació que regula la pàtria potestat, les tuteles i curateles ha canviat. Segons la nova llei, totes aquelles persones tutelades hauran de passar un procés judicial en què es revisarà el seu estat. En aquest sentit, els jutjats de Lleida ja han iniciat aquest procés i s’estan produint les primeres  revisions.

Davant d’aquest fet  complex i molt important, ACUDAM organitza juntament amb l’Associació Talma, una xerrada-col·loqui amb la Fiscal de l’Audiència Provincial de Lleida, la Sra. Elena Ventosa. Explicarà els aspectes més destacats de la llei i la nova figura de l’Assistent legal (desapareixeran figures com el tutor/a o curador/a).

L’Assistent legal és una figura jurídica que preveu el Codi Civil de Catalunya (article 226), consistent en oferir protecció jurídica complementària a aquelles persones que, a causa de les seves condicions psicofísiques puguin ser vulnerables, però sense que impliqui la seva incapacitació. 

Animem a totes aquelles famílies de l’ACUDAM (especialment aquelles que siguin tutors/es o curadors/es) a assistir a la xerrada-col·loqui per tal d’estar informades sobre la finalitat de la nova figura i dels canvis legals que s’han produït.  

Dia i hora: dijous 12 de maig a les 18:00 h.

Lloc: sala d’actes del Centre Cultural de Mollerussa.

Adreça: Carrer de Ferran Puig, número 15, Mollerussa.

Per tal d’organitzar correctament l’esdeveniment, obrim un període d’inscripcions.

Podeu formalitzar-la de 3 maneres:

  • Enviament un missatge de whatsapp al 686 346 369 (ACUDAM Comunicació) indicant la família i el nombre de persones que hi assistireu.
  • Enviant un correu electrònic amb la mateixa informació a comunicacio@acudam.com
  • Contactant telefònicament amb el/la treballador/a social de cada servei.

L’últim dia per realitzar les inscripcions és el divendres 6 de maig.

Restem a la vostra disposició.

Atentament,

ACUDAM.