NOVES NECESSITATS & NOVES INTERVENCIONS 

 La nova residència  té una superfície útil de 365 m2, l’equipament està format per una sala d’estar i d’activitats, zona d’infermeria i fisioteràpia, cuina,  office  i de 8 habitacions (4 d’individuals i 4 de dobles)  amb una capacitat de 12 places. Les instal·lacions disposen de les darreres novetats i adequacions del sector.

ACUDAM al llarg dels anys ha anat adaptant-se per oferir els suports adients a les persones que atén,  l’entrada en funcionament de la nova residència dóna resposta a un grup de persones que a causa del seu envelliment i necessitat d’un suport extens i generalitzat, requerien aquest servei.

L’equipament s’ha habilitat  en una zona independent de la Llar Residència, actualment la Llar Residència disposa de 48 places, així doncs, ACUDAM amplia la capacitat d’atenció  amb la creació d’aquestes 12 places i alhora allibera places que actualment ocupen a la Llar- Residència per a persones amb menys necessitat de suport.

El servei de Centre de Dia també aprofitarà les noves instal·lacions per portar a terme el seu funcionament ordinari.

Fins el dia d’avui, la realitat de l’existència de la nova residència ha estat possible gràcies a l’esforç que ACUDAM ha realitzat assumint  una gran part dels costos d’aquesta, i també gràcies a  les aportacions econòmiques de la Fundación ONCE, la Diputació Lleida, la Fundació  privada  Josep Antón Cerqueda i per  aportacions de particulars. ACUDAM però,  encara espera rebre algun ajut més i queda oberta a noves col·laboracions.