El Centre Especial de Treball (CET) és un espai de treball protegit que té com a objectiu oferir un lloc de treball digne, remunerat i adequat a les capacitats de persones amb discapacitat d’especial dificultat (intel·lectual, física o sensorial).

Fabriquem alvèols, planters, safates i protectors per al sector de la fruita i per al sector forestal; fabriquem cortines de porta, persianes alacantines i altres complements decoratius i també mosquiteres per a portes i finestres. A més, disposem d’un viver on fem créixer plançons d’olivera de la varietat arbequina i tenim un servei de manipulats i empaquetament manual que és usat per empreses de diversos sectors. ACUDAM compta amb la Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP), que, de forma integrada al CET, té cura de realitzar accions que permetin mantenir i millorar la qualitat de vida de les persones ateses al servei.

L’ACUDAM compta amb l’Equip Multidisciplinari de Suport (antiga Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP)), que de forma integrada al CET, té cura de realitzar accions que permetin mantenir i millorar la qualitat de vida de les persones ateses al servei.


Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100% pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19.


Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.


Informació distribució ocupació persones treballadores de l’EMS  (per seccions) del Centre Especial de Treball.

 

Anar al web comercial del Centre Especial de Treball.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és clicarpng.png


 

Serveis

Professionals

Atenció psicològica

 

Treball social

Fisioteràpia i ergonomia

Cursos de formació

1 Treballador social

1 Psicòloga

1 Fisioterapeuta

2 Tèc. Externs: doctora + psiquiatre

3 Caps de producció

6 Monitors de suport