ACUDAM vetlla per millorar el compliment dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Per aconseguir-ho, estableix una sèrie de sinergies institucionals i empresarials que ajuden a assolir aquesta fita.

CENTRES VINCULATS


El 1975 ACUDAM  va crear l’escola SILOÉ. Actualment l’escola és un centre públic d’educació especial que atén alumnes amb discapacitat intel·lectual d’edats compreses entre 3 i 20 anys de la comarca. Hi ha una estreta col·laboració entre ambdues entitats a tots els nivells.

La Llar Santa Anna del Castell del Remei, és un centre dirigit pels Germans Franciscans de Cruz Blanca, des del 8 de gener de 1978, atén persones amb discapacitat intel·lectual. Situada en una finca pertanyent al Castell del Remei. De forma històrica hi ha hagut una estreta  relació entre les dues entitats.     Actualment compartim alguns dels nostres usuaris.

.

MEMBRES DE


ACUDAM és membre fundador de la Federació ALLEM, actualment aquesta agrupa a 17 entitats socials, sense ànim de lucre, dedicades a la prestació de serveis de suport per a les persones amb discapacitat de les comarques de Lleida.

Treballem conjuntament amb les entitats d’ALLEM mitjançant grups de treball, creant programes, projectes i campanyes de sensibilització i reivindicacions pel dret a les persones amb discapacitat.

DINCAT és la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.

Dincat coordina, representa i defensa els interessos de prop de 300 entitats socials que treballen conjuntament per oferir serveis i suports que potencien l’autonomia de la persona i que garanteixen la seva plena inclusió a la societat en totes les etapes vitals i en tots els àmbits.

 

COL·LABORADORS INSTITUCIONALS


Ens públics que doten de recursos econòmics via subvenció o concert econòmic  a la nostra entitat. Podeu visitar l’apartat dades econòmiques del web en el següent enllaç a fi d’ampliar informació.

                 

     

 

 

Ajuntaments:

 

 

COL·LABORADORS PRIVATS


                        

               

.

 

VINCLES


 

Talma és una entitat sense ànim de lucre de la comarca de les Garrigues que treballa amb persones amb discapacitat, trastorn mental i/o risc d’exclusió social.

ACUDAM és client de  La Lleteria” projecte en comú entre Talma i la Granja Escola Les Obagues de Juneda.

El centre  l’Olivera fa ús de la sala multisensorial de l’ACUDAM. De forma mensual realitza sessions a la sala dirigides a estimular els seus usuaris mitjançant els diferents recursos que s’hi ofereix.

L’Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarca (Amisol) és una entitat privada, sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1976. Treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. ACUDAM és client del CET Amisol, concretament comprem palets realitzats pel centre.